woensdag 16 augustus 2017

Agenda


De Wiz-Kwiz


elke maandag - 20:00 uur

Wordt het vanavond weer TV kijken of doe je mee met De Wiz-Kwiz?

De Wiz-Kwiz is een leuke quiz waarbij je algemene kennis op de proef wordt gesteld. Er kan in teams van maximaal 5 personen worden gespeeld. Mocht je alleen komen dan is aanschuiven bij een team altijd mogelijk. Het winnende team krijgt alle eer en een drankje van het huis.

Inschrijven kan telefonisch, via email of aan de bar. Deelname: € 2,50 p.p..


Klaverjassen


iedere dinsdag - 20:00 uur

Het klaverjassen kent een lange traditie in de Flierefluiter. Iedere dinsdagavond is er dan ook gelegenheid om onderling een kaartje te leggen. Er wordt niet gespeeld in vaste teams dus iedereen die een keer zin heeft kan vrijblijvend aanschuiven.

De kosten voor deelname bedragen € 2,50 p.p.

 


The Uppertones


zaterdag 12 augustus 2017 - 21:00 uur

The Uppertones is een energiek trio uit Italië met trombone, zang, piano en drums dat zich heeft gespecialiseerd in het geluid van de jaren '50 van Jamaica, de Jamaicaanse R&B, boogie, calypso en mento. Het trio brengt een "stompin'swing style" vanuit een Jamaicaanse invalshoek en stijl.

De leden van de band hebben in hun voorgaande muzikale leven hun sporen verdiend in de ska en de jazz. Eind 2015 hebben ze hun eerste album 'Closer to the Bone' uitgebracht. Vorig jaar speelden ze onder andere in de Melkweg en op Oerol. In 2017 zijn ze bezig met hun tweede Europese tour en doen daarbij ook de Flierefluiter aan.

Kijk hier voor hun website


Popronde Apeldoorn


vrijdag 15 september 2017

Korfbal

De nieuwe supergroep Korfbal, bestaande uit leden van The Homesick, Creepy Karpis, Yuko Yuko en Rats on Rafts, speelt sinds korte tijd de hele Nederlandse underground aan gort en denkt nu de Popronde wel aan te kunnen. De debuut EP is opgenomen en zal uit komen in het voorjaar.

Volgens Korfbal zelf: "korfbal is a nihilist all-male vegan college rock outfit/supergroup from the netherlands"

Bekijk hier hun facebookpagina

Luister hier op Spotify


The Dawn Brothers

De Dawn Brothers overrompelen met uitmuntende muzikaliteit het publiek als een bliksemstoot om vervolgens met heerlijk zompige grooves te beklijven. Deze jonge Rotterdammers laten zich inspireren door blues, gospel en sixties rock en vertalen dat met ongekende muzikaliteit naar hun eigen originele muziek. Album: ‘Stayin’ Out Late’ (V2 Records, 03/17)

Bekijk hier hun website

Luister hier op Spotify